Gotfred Patisserie begyndte som et hobbyprojekt under Sonias barsel, hvor hun solgte kager via Instagram. Efterspørgslen eksploderede, og ovnen derhjemme kunne ikke følge med.
Derfor åbnede vi i april 2022 Aarhus' første patisserie ved Havnegade 24. Med passion for håndværket i det søde køkken, skaber vi æstetiske og velsmagende kager inspireret af nordiske traditioner og klassisk patisserie. Vores team, består af Sonia (tv - ejer), Sofie (th - chefkonditor) og Frida (midt - konditor).
Vi stræber efter at være Aarhus' førende patisserie, kendt for at forene nordisk minimalisme med klassisk fransk konditorkunst, hvor hver bid inviterer til en unik smagsoplevelse.
Vi ønsker at tilbyde enestående og smagfulde portionskager, der skaber mindeværdige øjeblikke for vores kunder gennem vores håndværk, innovation og passion for patisserie og dessert-kunst.
Vores fokus ligger på håndværk og ingredienser af højeste kvalitet, konstant innovative smagskombinationer og æstetik, samt styrkelse af kagekulturen og kærlighed til det søde køkken.
Hos Gotfred Patisserie starter vi hver dag med en kreativ brainstorming for at finde inspiration
til nye smage og konsistenser. Vores team, arbejder tæt sammen for at sikre, at hver kage er en
perfekt kombination af æstetik og sammenspillende ingredienser.
"På et eller andet tidspunkt er hovedet så fyldt op med inspiration og idéer, at man er
nødt til at omsætte det og få det ud at leve." - Frida Jensen
Forkærligheden for de små finurligheder fylder alle døgnets timer. Vi producerer, smager, og justerer løbende vores delikatesser. Vi prioriterer orden og hygiejne, og vores dedikation til håndværket gør, at vi kan levere
en unik og velsmagende oplevelse til vores kunder hver dag.
"Vi kan lide det småt og autentisk, og vi skal ikke ud i noget med at skalere op for så at miste den
kvalitet, vi er kendt og værdsat for. Hvis kvaliteten og originaliteten ikke holder, jamen så er der ikke
noget, der holder." - Sonia Pedersen
Når det kommer til bagværk specialiteter, er kvaliteten og ikke mindst håndværket afgørende
for det endelige resultat.
Hvert trin i processen, fra valg af ingredienser til design, spiller en
vigtig rolle; syre-/saltbalancen skal være i skabet og alt er lavet fra bunden - der er ikke sparet på noget.
Det håndværk og den kærlighed, der bliver lagt i vores portionskager, kan smages i hver bid.
Gå på opdagelse, lag for lag, herunder: