VORES REJSE

gotfred ejere

Gotfred Patisserie begyndte som et hobbyprojekt under Sonias barsel, hvor hun solgte kager via Instagram. Efterspørgslen eksploderede, og ovnen derhjemme kunne ikke følge med.

Derfor åbnede vi i april 2022 Aarhus' første patisserie ved Havnegade 24. Med passion for håndværket i det søde køkken, skaber vi æstetiske og velsmagende kager inspireret af nordiske traditioner og klassisk patisserie. Vores team, består af Sonia (tv - ejer), Sofie (th - chefkonditor) og Frida (midt - konditor).

VISION

Vi stræber efter at være Aarhus' førende patisserie, kendt for at forene nordisk minimalisme med klassisk fransk konditorkunst, hvor hver bid inviterer til en unik smagsoplevelse.

MISSION

Vi ønsker at tilbyde enestående og smagfulde portionskager, der skaber mindeværdige øjeblikke for vores kunder gennem vores håndværk, innovation og passion for patisserie og dessert-kunst.

VÆRDIER

Vores fokus ligger på håndværk og ingredienser af højeste kvalitet, konstant innovative smagskombinationer og æstetik, samt styrkelse af kagekulturen og kærlighed til det søde køkken.

DEN DAGLIGE DRIFT

Hos Gotfred Patisserie starter vi hver dag med en kreativ brainstorming for at finde inspiration til nye smage og konsistenser. Vores team, arbejder tæt sammen for at sikre, at hver kage er en perfekt kombination af æstetik og sammenspillende ingredienser.

"På et eller andet tidspunkt er hovedet så fyldt op med inspiration og idéer, at man er nødt til at omsætte det og få det ud at leve." - Frida Jensen

gotfred café

Forkærligheden for de små finurligheder fylder alle døgnets timer. Vi producerer, smager, og justerer løbende vores delikatesser. Vi prioriterer orden og hygiejne, og vores dedikation til håndværket gør, at vi kan levere en unik og velsmagende oplevelse til vores kunder hver dag.

"Vi kan lide det småt og autentisk, og vi skal ikke ud i noget med at skalere op for så at miste den kvalitet, vi er kendt og værdsat for. Hvis kvaliteten og originaliteten ikke holder, jamen så er der ikke noget, der holder." - Sonia Pedersen

gotfred ejere sonia og sofie gotfred sofie gotfred team gotfred byens bedste 2022

DE SMÅ FINURLIGHEDER, LAG FOR LAG

Når det kommer til bagværk specialiteter, er kvaliteten og ikke mindst håndværket afgørende for det endelige resultat.
Hvert trin i processen, fra valg af ingredienser til design, spiller en vigtig rolle; syre-/saltbalancen skal være i skabet og alt er lavet fra bunden - der er ikke sparet på noget. Det håndværk og den kærlighed, der bliver lagt i vores portionskager, kan smages i hver bid. Gå på opdagelse, lag for lag, herunder:

billede af infograpic